Καστρίτης: «Αυτό μας κόστισε»

Για την ήττα από την Γκραν Κανάρια, στην επιστροφή του Άρη στην Ευρώπη μίλησε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Γιάννης Καστρίτης, στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: “Οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο. Είχαμε πολλά φάουλ σε κάποια σημεία και έπρεπε να αλλάξουμε παιχνίδι. Η ισπανική ομάδα κέρδισε δίκαια και ευχαριστώ τον κόσμο για την εξαιρετική στήριξη. Μας κόστισε το κακό τέταρτο δεκάλεπτο, οπότε και χάσαμε τη διαφορά”.

Για τον Καρ: “Ο Καρ θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί θα πάρει τον χρόνο του ήταν πολύ δύσκολο και για πιο έμπειρους παίκτες. Είμαστε νέα ομάδα θέλουμε χρόνο. Υπάρχει προσπάθεια και θα γίνουμε καλύτεροι”.

Για τον ¨χαμό” του Γιάννη Ιωαννίδη: “Μέρα θλίψης και πένθους για τον Άρη και όλο το ελληνικό μπάσκετ. Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν μία θρυλική μορφή και έχει καταφέρει τα πάντα με τον Άρη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια”.

Για τις απουσίες: “Μας έχουν κοστίσει πολύ οι τραυματισμοί και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Η διοργάνωση έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αλλά εμείς θα παλέψουμε όσο μπορούμε. Ο χρόνος θα μας βοηθήσει, είμαι αισιόδοξος”.