«Περνάω καλά στον Ηρακλή»

Ο Ντιέγκο Ρομάνο επελέγη φέτος στον Ηρακλή για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το ό,τι περνάει καλά στην ομάδα και τη Θεσσαλονίκη είναι πολύ σημαντικό για να βγάλει ένα καλό πρόσωπο κα εντός αγωνιστικού χώρου.

Μιλώντας στον «NovaΣΠΟΡ FM» ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής μετά τη χθεσινή νίκη επί του Εθνικού Σερρών τόνισε: «Περνάμε πολύ καλά, όπως και στην Κρήτη τόσα χρόνια. Έχω πολλούς φίλους, οι περισσότεροι είναι Έλληνες. Η ομάδα είναι πολύ καλή, οργανωμένη, με καλούς ανθρώπους. Αυτό είναι καλό για εμάς και την οικογένειά μου μετά από μία μεγάλη αλλαγή».

Ο Ρομάνο εξέφρασε και την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι αυτά που του είπαν στο τηλέφωνο αυτά βρήκε και στην ομάδα. «Η ομάδα είναι πολύ καλή, οργανωμένη με καλούς ανθρώπους. Αυτό είναι καλό για εμάς και την οικογένειά μου, μετά από μία μεγάλη αλλαγή. Όλοι ξέρουμε πως είναι οι περισσότερες ομάδες. Από τη στιγμή που με πήραν τηλέφωνο γνώριζα ότι υπήρχε νέος πρόεδρος που ήθελε να κάνει το καλύτερο, δέχθηκα. Δόξα τω Θεώ όσα μου είπαν ισχύουν. Είναι πολύ οργανωμένη ομάδα. Για να πάμε την ομάδα εκεί που αξίζει. Ήρθα για να τα καταφέρουμε», πρόσθεσε ο Αργεντινός.