Έδωσε την λύση στην ΚΑΕ ο Ιβάν

Μπροστά σ΄ έναν μεγάλο κίνδυνο βρέθηκε σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κι ο Ιβάν Σαββίδης ήταν εκείνος, ο οποίος έβαλε το χέρι στην τσέπη για να τον αποτρέψει!

Η ΚΑΕ όφειλε σήμερα να πληρώσει ένα σημαντικό για τα δεδομένα της ποσό στην εφορία, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, θα έχανε κάποιες ρυθμίσεις και θα αντιμετώπιζε πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα, καθώς θα επέστρεφε στην πλάτη της ένα μεγάλο χρέος

Οι άνθρωποι της ομάδας μπάσκετ ενημέρωσαν τον Ιβάν Σαββίδη για το πολύ μεγάλο πρόβλημα, που αντιμετώπιζαν και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, αποφάσισε χωρίς δεύτερη σκέψη να δώσει ο ίδιος τη λύση, καταβάλοντας το απαιτούμενο ποσό για να βγει από την δύσκολη θέση η ΚΑΕ.

Το γεγονός ενδεχομένως να μην σημαίνει κάτι περισσότερο, ωστόσο θα πρέπει να επισημανθεί η προθυμία του Σαββίδη να βοηθήσει έστω και μ΄ αυτό τον τρόπο την ομάδα μπάσκετ.

Εννοείται, πως αυτό το γεγονός δεν μπορει να ακυρώσει την προσπάθεια που γίνεται για να πωληθούν τα εισιτήρια του αγώνα με τα Τρίκαλα και να συγκεντρωθεί πολύς κόσμος στο PAOK SPORTS ARENA, αλλά υπήρχαν πρακτικά ζητήματα με την είσπραξη των χρημάτων από την πώληση εισιτηρίων μέσω Ίντερνετ κι η ΚΑΕ χρειάζονταν τα χρήματα ΑΜΕΣΑ.