Μυστήριο στον Άρη με Χαντ και Λαρετζάκη

Στο μικροσκόπιο παραγόντων αλλά και μετόχων της ΚΑΕ Άρης βρίσκονται δυο αποφάσεις της διοίκησης σχετικά με το αγωνιστικό. Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οδεύει προς το τέλος, η ομάδα του Άρη αγωνίζεται έχοντας έναν μόνον ξένο παίκτη στο ρόστερ της ο οποίος όμως μοιάζει. «αόρατος».

Ο Τζέρεμι Χαντ (που κάνει ότι μπορεί και προσπαθεί), έπαιξε σε 13 ματς πρωταθλήματος με μέσο όρο 1,6 πόντους ανά παιχνίδι! Είναι απορίας άξιο όμωού του ήταν πολύ σοβαρό, ο Β. Αγγέλου εισηγήθηκε και η διοίκηση δέχθηκε να του προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας! Μάλιστα άπαντες γνώριζαν πώς ο αμερικανός προερχόταν από επέμβαση στο γόνατο…

Μια άλλη απόφαση που συζητείται στο παρασκήνιο αφορά τον Γιαννούλη Λαρετζάκη. Ο παίκτης αποκτήθηκε από τον Ίκαρο και μάλιστα ο Άρης (των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων) κατέβαλε στον ατζέντη του μέχρι και μπάι άουτ για να τον αποκτήσει. Ο Λαρετζάκης έχει παίξει μόλις σε 7 ματς με 2,1 μέσο όρο πόντων.

Είναι απορίας άξιο πώς ενώ ο προπονητής (ο Αγγέλου), εισηγήθηκε την απόκτηση του, στην συνέχεια του έδωσε ελάχιστες ευκαιρίες. Το επιχείρημα του «μικρού μπάτζετ» δεν αποτελεί δικαιολογία για την αγωνιστική πορεία του Άρη , καθώς είναι ξεκάθαρο ότι εκτός των άλλων η ομάδα πληρώνει και την απειρία της παρούσης διοίκησης.