Απόλλων – Τραμπζονσπόρ συμμαχία!

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν τα ειδικά καρτ ποστάλ με θέμα την ιστορία του Απόλλωνα και διατίθενται στους φιλάθλους της ομάδας με μόλις 5 ευρώ. Η πρώτη έκδοση έγινε ανάρπαστη και έτσι ο Όμιλος Φίλων Απόλλωνα Πόντου αποφάσισε να βγάλει και δεύτερο πακέτο, ώστε τα όποια έσοδα να διατεθούν για τις ανάγκες των Πόντιων αλλά και για κάποια έργα στο γήπεδο στην Καλαμαριά.

Αυτό που έκανε πραγματική εντύπωση είναι ότι τα συγκεκριμένα καρτ ποστάλ θέλησαν να τα προμηθευτούν (τα προμηθεύτηκαν ήδη) οπαδοί της Τραμπζονσπόρ στην Τουρκία και συγκεκριμένα μέλη του συνδέσμου “ Vira” με το μήνυμα ότι πλέον είναι και Απόλλων.

Εξάλλου, την Δευτέρα θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο γήπεδο το πανό που γράφει “ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ” και απεικονίζει μια φωτογραφία εποχής, με μεγάλη σημασία για τον ιστορικό Απόλλωνα 1926 και τους φιλάθλους του. Σίγουρα η κίνηση των οπαδών της Τραμπζονσπόρ, γίνεται σε μια πολύ σωστή συγκυρία για τις δύο πλευρές και είναι δεδομένο ότι οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς φιλίας.

* Η φωτογραφία που παραθέτουμε είναι από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ με την Ανατολού Εφές για το τουρκικό πρωτάθλημα που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο…