Πρωτοφανές και… ελληνικό: Με κόσμο στο ντέρμπι ο ΟΣΦΠ!

Ακόμη μια απόφαση σκάνδαλο της ελληνικής αθλητικής δικαιοσύνης αφού ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κανονικά με τους φιλάθλους του στο Γ. Καραϊσκάκης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική!

Όπως προέκυψε από την εκδίκαση της έφεσης που άσκησαν οι «ερυθρόλευκοι» για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό οι «ερυθρόλευκοι» βάση του νέου κανονισμού θα παίξουν κανονικά με κόσμο στις εξέδρες στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

O λόγος έχει να κάνει με το ότι έχει διαφοροποιηθεί το άρθρο 24 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα…

Συγκεκριμένα, δόθηκε προθεσμία για υπομνήματα μέχρι τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, κάτι που σημαίνει ότι η απόφαση για την έφεση του ΟΣΦΠ θα βγει την Δευτέρα, έτσι βάση της τροποποίησης που υπάρχει στον κανονισμό το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά παρουσία κόσμου…

Φυσικά όπως προκύπτει από την κωλυσιεργία να βγει τελεσίδικη απόφαση, οι «ερυθρόλευκοι» κάτι… γνώριζαν και εξέδωσαν κανονικά εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Έχει αλλάξει ο κανονισμός. ο Ολυμπιακός θα παίξει κανονικά με φιλάθλους την Κυριακή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.