Ήττα στις λεπτομέρειες για τον ΠΑΟΚ!

Με το «αριστερό» μπήκε στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του Β’ ομίλου της Α1 Πόλο ο ΠΑΟΚ, αφού ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στην Αθήνα, από το Παλαιό Φάληρο, με 8-7.

Μετά από αυτή την ήττα, ο Δικέφαλος παραμένει στην τρίτη θέση του ομίλου του με απολογισμό 15 βαθμών, έχοντας πίσω του το Παλαιό Φάληρο που βρίσκεται στην τέταρτη θέση, και τους 11 βαθμούς.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος ξεκίνησε «μουδιασμένα», επιτρέποντας στους γηπεδούχους να πάρουν μία μικρή διαφορά, 3-1. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ανέβασε την απόδοσή του, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα. Κρατώντας το Παλαιό Φάληρο στο ένα γκολ, οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν δύο, με το 4-3 να είναι το τελικό σκορ για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, το τρίτο οκτάλεπτο, ήταν το πιο γεμάτο επιθετικά. Ο Δικέφαλος τα έδωσε όλα προκειμένου να πάρει προβάδισμα, ωστόσο οι γηπεδούχοι το διατηρούσαν. Το τρίτο οκτάλεπτο τελείωσε στο 7-5.

Στο τέταρτο και καθοριστικό οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ξεκίνησε δυναμικά, και με σερί 0-2 σκορ, έφερε το παιχνίδι στα ίσια, περίπου τέσσερα λεπτά πριν το τέλος. Οι δύο ομάδες εμφάνισαν νευρικότητα στις επιθέσεις τους, με το 7-7 να παραμένει έως και τα τελευταία δευτερόλεπτα. Στην τελευταία επίθεση του αγώνα, το Παλαιό Φάληρο βρήκε τέρμα, και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 8-7.