«Πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα στην Τούμπα, αλλά…»

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, και τις δυσκολίες που αναμένει να αντιμετωπίσει η ομάδα του στην Τούμπα, μίλησε στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Αμπερντίν, Μπάρι Ρόμπσον.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Αμπερντίν:

Για το αν με την προκριση στο Λιγκ Καπ στον τελικο μπορει να επηρεάσει θετικά: «Ειναι κάτι εντελώς διαφορετικο, ειναι ένα άλλο ματς για την Ευρωπη και εμεις θα το αντιμετωπίσουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το αν υπηρχαν απογοητευσεις μετά το πρώτο ματς: «Φυσικα ήμασταν απογοητευμενοι, αλλά μετά πήραμε ήδη κάποιες αποφάσεις για το δευτερο ματς και βλέπουμε σαν κάτι καινούργιο το παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ αυτή την φορα ως φιλοξενούμενοι».

Για το αν σκοπευει να ξεκουράσει παικτες: «Δεν υπάρχoυν ιδιαίτεροι τραυματισμοί. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας και πρέπει να διαχειριστούμε τους παίκτες μας με τον καλύτερο τρόπο. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει καλά παιχνιδια, αλλά δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που αξίζουμε μέχρι στιγμής στην σεζόν. Το πιο σημαντικό ειναι να διατηρησουμε το καλο επιπεδο δουλειάς μας και να μην το βάλουμε κάτω. Ειναι ένας ακομα δυσκολο παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ και εμεις βλεπουμε το καθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλο ματς, αν ειμαστε καλοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο δυνατο όπως σε καθε αγωνα στην Ευρώπη. Πρέπει να πάρουμε ένα αποτέλεσμα αν και γνωρίζουμε οτι θα ειναι δυσκολο κοντρα στον ΠΑΟΚ, μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Θεωρώ ότι εχουμε την ευκαιρία μας και πρέπει να πιστεύουμε. Αυτό κανουμε και θέλουμε να ειμαστε για ένα απαιτητικο παιχνιδι».

Για το πρώτο ματς και το τι πρέπει να κανει η ομάδα του: «Ήμασταν εξαιρετικοι στο πρωτο ματς για την μεγαλυτερη διάρκεια. Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας, γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι μια ομάδα που θα τα τιμωρήσει. Έχουμε μεγάλο σεβασμο και για τον προπονητή αλλά και για την ομάδα. Έχουμε συζητήσει για το τι πρέπει να βελτιώσουμε και πρέπει να κάνουμε όσα λιγότερα λάθη γινεται».

«Οι παίκτες μας έχουν δείξει ένα γενναίο πρόσωπο, δεν πιστευτώ ότι θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα. Ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ και απλά πληρώσαμε τα λάθη μας. Ελπίζω ότι οι παίκτες έχουν ανακάμψει μετά το πως χασαμε από τον ΠΑΟΚ. Αυτό που τελικά μέτρησε ηταν τα ατομικα λαθη που φυσικα πρέπει να εξαλειφθούν. Αυριο θα εχουμε 800 φιλάθλους μας στην Θεσσαλονίκη και ελπίζω να τους δώσουμε ένα καλο αποτέλεσμα».