ΜακΓκράθ:«Σέλτικ όπως… ΠΑΟΚ»

Ένα ακόμα απαιτητικό παιχνίδι έχει μπροστά της η Αμπερντίν, μετά την, μάλλον ανέλπιστη, ισοπαλία που απέσπασε στην Τούμπα, η οποία ευτυχώς δεν έκανε μεγάλη ζημιά στον ΠΑΟΚ, που κλείδωσε και μαθηματικά μια θέση στις δύο πρώτες θέσεις του έβδομου ομίλου του UEFA Europa Conference League.

Σκόρερ του δεύτερου γκολ, στη μόλις δεύτερη τελική των Σκωτσέζων στη Θεσσαλονίκη ήταν ο ΜακΓκράθ, με τον Ιρλανδό να διαμορφώνει το, τελικό όπως αποδείχθηκε, 2-2, με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Πλέον η Αμπερντίν καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Σέλτικ, με τον Τζέιμι ΜακΓκράθ να υπογραμμίζει ότι η ομάδα του πρέπει να αγωνιστεί με συνταγή… ΠΑΟΚ στη Γλασκόβη.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Μας περιμένει μια ίδια αναμέτρηση με αυτή της Πέμπτης. Ίσως χρειαστεί να υποφέρουμε χωρίς τη μπάλα.

Αλλά μπορούμε να το κάνουμε, είμαστε επικίνδυνοι στην αντεπίθεση. Είδατε τον Ντουκ, ήταν φοβερός στην Ελλάδα. Δεν είχε αγωνιστεί εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά ήταν εξαιρετικός.

Ξέρω πως δεχθήκαμε δύο γκολ από τον ΠΑΟΚ, όμως όλοι θυσιαστήκαμε. Έχουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα, δηλαδή αυτό που θέλει ο κάθε ποδοσφαιριστής.

Θέλεις να παίζεις στην Ευρώπη, να τίθεσαι αντιμέτωπος με τους καλύτερους, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους. Αυτό θέλουν να πετύχουν όλες οι ομάδες μέσω του πρωταθλήματος, αλλά είναι δύσκολο να φτάσεις εκεί».