Εθνική: Sold out… υπέρβασης κόντρα στην Γαλλία!

Για άλλη μια φορά… ξεπούλησαν τα εισιτήρια για την Ελλάδα!

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι διατέθηκαν όλα τα εισιτήρια του αγώνα (21/11, 21:45) της Εθνικής με την Γαλλία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024.

Κάπως έτσι, οι Έλληνες φίλαθλοι δείχνουν την έμπρακτη στήριξή τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, σε έναν αγώνα κόντρα στο «αστεράτο» σύνολο των «μπλε».

Μάλιστα, η ΕΠΟ ευχαρίστησε τον κόσμο για το sold out, τονίζοντας τη «μοναδική στήριξή του που εκδηλώνεται γι’ ακόμα μία φορά». Θυμίζουμε πως sold out είχε γίνει και κόντρα στην Ολλανδία, αν και τα βαθμολογικά διακυβεύματα της αναμέτρησης εκείνης ήταν πολύ μεγαλύτερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων στην Εθνική Ομάδα αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ανεπανάληπτη, καθώς πριν λίγο εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Γαλλία την Τρίτη 21 Νοεμβρίου (21:45, OPAP Arena).

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο προπονητής Γουστάβο Πογέτ και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους Έλληνες φιλάθλους για τη μοναδική στήριξή τους που εκδηλώνεται για μία ακόμη φορά.