Βορειοκορεάτης ποδοσφαιριστής επανεμφανίστηκε μετά από τρία χρόνια που κανείς δεν ήξερε τι έκανε!

Πριν από μερικά χρόνια, ο Χαν Κουάνγκ-Σονγκ αποτελούσε τη μεγάλη ελπίδα του ποδοσφαίρου της Βορείου Κορέας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στην Ιταλία με τη φανέλα των Κάλιαρι και Περούτζια.

Εντέλει, έφτασε (αφού έπαιξε στην Κ23 της) στη μεταγραφή στη Γιουβέντους, η οποία όμως τον πούλησε στην Αλ Ντουχαΐλ.

Κάπου εκεί, τα ίχνη του χάθηκαν, με τον καταριανό σύλλογο να τερματίζει το συμβόλαιό του όταν επιβλήθηκαν διεθνείς κυρώσεις στην πατρίδα του – με αποτέλεσμα να μην δύναται πλέον να εργαστεί στο εξωτερικό.

Κανείς δεν ήξερε τι συνέβη στη συνέχεια στον Χαν, που έπαιξε το τελευταίο του ματς με την Αλ Ντουχαΐλ τον Αύγουστο του 2020 και εν συνεχεία εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

Αρκετοί δημοσιογράφοι επιχείρησαν να εντοπίσουν τα ίχνη του, μαθαίνοντας πως προσπάθησε να γυρίσει στην πατρίδα του αλλά αντιμετώπισε δυσκολίες λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Ο Χαν φερόταν να ξέμεινε για απροσδιόριστο διάστημα σε πρεσβεία της Β. Κορέας σε χώρα της Ευρώπης και εν συνεχεία θεωρήθηκε πως βρήκε τρόπο να επαναπατριστεί.

Εντέλει, στις 16 Νοεμβρίου 2023, ο 25χρονος επιθετικός επανεμφανίστηκε από το πουθενά, παίζοντας στην ήττα της Β. Κορέας από τη Συρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 και σκορπώντας τον ενθουσιασμό σε όσους τον αναζητούσαν!