Στην Κρήτη, φιλοξενούμενος του ΟΦΗ

Γύρω στις 10 το βράδυ έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ μετά από μία πτήση τεσσάρων ωρών από την Λισαβόνα.

Η αποστολή του Δικεφάλου κατέλυσε στο ξενοδοχείο της στο Ηράκλειο και αύριο το απόγευμα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυρακής, με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (5.15μμ).

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα γίνει στις 3.30μμ στο «Βαρδινογιάννειο», το οποίο παραχώρησε ο ΟΦΗ στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των πολύ καλών σχέσεων που διατηρούν οι δύο ομάδες.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, θα είναι παρόντες και οι Σαλπιγγίδης, Νάτχο και Χούσεν, οι οποίοι κλήθηκαν από τη Θεσσαλονίκη και είναι ήδη στο Ηράκλειο. Στην Κρήτη θα παραμείνει και ο Αθανασιάδης, παρά το γεγονός ότι είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να παίξει με τον Εργοτέλη.

Μόλις σήμερα, αν και τα έγγραφα επιβεβαιώνουν πως το γνώριζε από τις 8 Φεβρουαρίου, η ΕΠΟ ζήτησε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προτείνει μέχρι την Τετάρτη, δηλαδή μέσα σε τρεις εργάσιμες μέρες τον δικαστή που προτιμά για το διαιτητικό δικαστήριο, που θα εκδικάσει στις 11 Μαρτίου την υπόθεση Δώνη. Στο διαιτητικό δικαστήριο προσέφυγε ο Δώνης, ζητώντας την επιβολή ποινών στον ΠΑΟΚ μέχρι να του καταβάλει τις 540.000 ευρώ, που του επιδικάστηκαν.