Το τελευταίο χαρτί

 Το ζητούμενο είναι ένα και μοναδικό. Η κατάκτηση των τριών βαθμών για να ελπίζει στο θαύμα. Ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ (19:30 NS 2) έχοντας σαν στόχο να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του έχουν απομείνει για να σώσει την κατηγορία.

Βέβαια όλα αυτά γίνονται στον απόηχο των διοικητικών εξελίξεων με το νυν δ.σ. να μην αποχωρεί και ένα ακόμη να περιμένει δικαστική απόφαση για να αναλάβει.

Και μόνο γι’ αυτό δεν μπορείς να ψυχολογήσεις την σημερινή αναμέτρηση κυρίως διότι είναι δύσκολο να «μαντέψεις» πώς θα μπουν στο γήπεδο οι παίκτες του Άρη και φυσικά ποιες θα είναι οι αντιδράσεις του κόσμου και πόσο θα επηρεάσουν.

Μέσα σε όλα αυτά λοιπόν, ο Σούλης Παπαδόπουλος καλείται να βρει τις κατάλληλες λύσεις και στα πολλά και σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Μπακασέτας και Μπουγαϊδης, καθώς και οι τραυματίες Αγκάνθο, Πουλίδο, Καμινιώτης και Τριανταφυλλάκος.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που λόγω εμπύρετης ίωσης παραμένει κλινήρης.

Σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, τα πράγματα είναι απλά στην άμυνα, αφού πέρα από την παρουσία του Κύργια αντί του Μπουγαϊδη, οι Διούδης, Γιαννίτσης, Τσουμάνης και Βανγκέλι θεωρούνται σίγουροι.

Στη μεσαία γραμμή, ο Τσιάρας θα παραμείνει βασικός, το ίδιο και ο Τάτος και μένει ένας ακόμη, ανασταλτικός μέσος. Αυτός θα είναι ένας εκ των Οικονομόπουλου ή Ηρακλή.

Οσο για την τριάδα στην επίθεση, ο Μανιάς θα μετατεθεί στην κορυφή, ο Κουσίδης θα παίξει αριστερά, ενώ για δεξιά υποψήφιοι είναι οι Αγγελούδης και Σουνάς.

Αναλυτικά η αποστολή: Αγγελούδης, Βανγκέλι, Βλάχος, Γιαννίτσης, Γουναρίδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κουσίδης, Κύργιας, Μανιάς, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Τάτος, Τσιάρας, Τσουμάνης.

 

ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΟΦΗ

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος πάντως είδε τον Παπάζογλου να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και να μπαίνει τελικά στην αποστολή. Δύσκολα πάντως θα ξεκινήσει ως βασικός.

Αντίθετα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στον Σίσιτς, που παραμένει κλινήρης, στους τραυματίες Μπούρμπο, Δασκαλάκη, Φραγκουλάκη, Λαμπρόπουλο και Μονιάκη, ενώ εκτός έμεινε και ο Βερόν.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή αποτελείται από τους: Αγριμάκη, Φερνάντες, Στάθη, Μιλιάζες, Τριποτσέρη, Ζόρο, Δαμιανάκη, Μπαρέιρο, Κάλαϊτζιτς, Μακρή, Ντουντού, Μπανούση, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου, Ροβίθη, Περογαμβράκη, Ζε, Κυζιρίδη και Νούνιες.