Μοίρασε μπράβο ο… πρώην

Μπορει να παρέδωσε τη σκυτάλη, αλλά τον Ηρακλή δεν φαίνεται να τον… παρατά!

Ο λόγος για τον Θόδωρο Παπαδόπουλο, τον μέχρι πρότινος επικεφαλής της ΠΑΕ Ηρακλής, ο οποίος όπως και στον αγώνα με τον Πιερικό, έτσι και σήμερα με τον Αιγινιακό, ήταν παρών στο γήπεδο.

Μάλιστα ο Παπαδόπουλος φάνηκε να χαίρεται πολύ με την νίκη του Ηρακλή που τον κρατάει στην κορυφή, και μετά τον αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια. Αφού μίλησε για λίγο με τον Πουρτουλίδη, πήγε κι έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους!

Όσο για τον συνεπώνυμό του, Νίκο Παπαδόπουλο;

Ο προπονητής του Ηρακλή δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για την νέα νίκη, αλλά και τον προβληματισμό του για το ρεπό που πρέπει να κάνει τώρα ο Ηρακλής.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Θα έλεγα ότι στις δύο πρώτες φάσεις που κάναμε σκοράραμε κιόλας. Είχαμε ρυθμό και βγάλαμε πράγματα σε ένα γήπεδο με μικρές διαστάσεις. Σε πολλά διαστήματα παίξαμε έτσι όπως θέλουμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει και άλλα γκολ όπως με τον Τσιλιανίδη στο πρώτο όπως και στο δεύτερο, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό.

Είχαμε ένα μεγάλο πρόβλημα όπως και σε άλλα παιχνίδια όταν ο αντίπαλος παίζει με μεγάλες πάσες από την άμυνα και είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Λόγω έλλειψης προσοχής στα τελευταία λεπτά διότι οι παίκτες κοιτούσαν την αλλαγή δεχθήκαμε το γκολ. Νομίζω ότι ήταν αδικαιολόγητο το ότι δεχθήκαμε γκολ και  δώσαμε στον αντίπαλο τον ευκαιρία να ελπίζει.

Ο Ηρακλής είναι ξανά πρώτος και πρέπει να δούμε την συνέχεια μετά το ρεπό μας. Δεν είμαι σίγουρος ότι το ρεπό είναι καλό ή κακό μιας και έχουμε βρει τον ρυθμό μας. Πάντως είμαι περήφανος για τους παίκτες», είπε ο προπονητής του Ηρακλής…