Για τις χορηγίες του… κουβέντα

Το θέμα των ποινικών διώξεων απασχολεί τον Άρη τα τελευταία 24ωρα και πολύ περισσότερο τον κόσμο του, που θέλει να μάθει πού πήγαν τα λεφτά.

Επί του θέματος λοιπόν τοποθετούνται τα τελευταία 24ωρα διάφοροι παράγοντες, μεταξύ των οποίων εσχάτως και ο Δημήτρης Ηλιάδης. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, που προφανώς και έχει εικόνα της κατάστασης, τόνισε για το θέμα Σιστόν στο «Αθλητικό Metropolis»: «Σε γενικές γραμμές υπάρχει κάποιο περίεργο θέμα με την υπόθεση Σιστόν. Ενώ αρχικά υπήρχε ένα έγγραφο σύμφωνα με το οποίο το συμβόλαιο του Σιστόν λύθηκε κοινή συναινέσει, εν συνεχεία παρουσιάστηκαν κάποια άλλα χαρτιά που προέβλεπαν αποζημίωση. Μου φάνηκε πολύ ύποπτο, γιατί το ένα χαρτί εμφανίζεται θεωρημένο και το άλλο όχι. Ας ελπίσουμε ότι η δικαιοσύνη θα διαλευκάνει σύντομα την υπόθεση».

Επειδή πάντως για να φτάσει η ομάδα εδώ που έφτασε έβαλε κι αυτός το χεράκι του κι επειδή οι χορηγίες που έταζε δεν ήρθαν ποτέ, θα πρέπει κάποτε να απολογηθεί και για τα δικά του πεπραγμένα και ας μην τίθεται ποινικό ζήτημα. Πάντα θα υπάρχει τα ηθικό.