Μια Κυριακή ρε παιδιά…

Την Παρασκευη, στο παιχνίδι της Λάρισας με τον Πιερικό στο Αλκαζάρ, οι οπαδοί της ΑΕΛ σήκωσαν ένα πανό, με το οποίο διαμαρτύρονταν για το γεγονός ότι η ομάδα τους δεν έχει παίξει ακόμη Κυριακή και οι αγώνες της ορίζονται Παρασκευή ή Δευτέρα…

To ίδιο πρόβλημα έχει τώρα και ο Ηρακλής, που έπαιξε ένα παιχνίδι Κυριακή, με τον Πιερικό, κι όλα τα άλλα, ορίζονται σε άλλες μέρες της εβδομάδας.

Το Σάββατο, που είχε γίνει το παιχνίδι με τον Τύρναβο “τρώγεται”, με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Γηραιός έπαιξε Δευτέρα, όπως και στο Αιγίνιο, και άλλα δύο παιχνίδια του δεν θα οριστούν Κυριακή.

Η διοργανώτρια έστειλε ένα έγγγραφο στον ΟΠΑΠ για να τον ενημερώσει για το πρόγραμμα λόγω του ΠΡΟΠΟ, και σ΄ αυτό αναφέρει ότι οι αγώνες Ηρακλής – Εθνικός Σερρών για την 7η αγωνιστική, θα γίνει την Παρασκευή 21/11, και ο αγώνας Καρδίτσα – Ηρακλής για την 8η αγωνιστική, θα γίνει επίσης Παρασκευή 28/11.

Ο λόγος φυσικά, οι ανάγκες της τηλεόρασης, από την οποία οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ παίρνουν ελάχιστα χρήματα (περίπου 130 χιλιάδες ευρώ).