Μήνυμα νίκης από Άγγελο

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μια μέρα πριν την αναμέτρηση με την Φιορεντίνα, στο Αρτέμιο Φράνκι τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει τους «Βιόλα», και πως οι παίκτες του έχουν μόνο αυτό το παιχνίδι στο μυαλό τους.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να κερδίσουμε αύριο. Αυτό είναι το παιχνίδι που έχουμε αύριο. Αυτό προσπαθώ να περάσω και στα παιδιά. Αυτό είναι το σκεπτικό μου.

Είμαστε σε μια κατάσταση έντασης όταν έρχονται τέτοια παιχνίδια. Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αυτό που έγινε με τον κόσμο στην Τούμπα στο πρώτο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι χάσαμε ήταν πρωτόγνωρο. Δεν έχει ξαναγίνει. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος καταλαβαίνει την προσπάθειά μας. Πιστεύω ότι η προσπάθειά μας αύριο, θα ανταμειφθεί και θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την Φιορεντίνα ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: Η Φιορεντίνα στην Ιταλία δεν πάει καλά. Το αποτέλεσμα με την Σαμπντόρια δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Εμείς θα κάνουμε μεγάλο λάθος αν ασχοληθούμε με αυτό το αποτέλεσμα. Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε λάθη που έχουμε ξανακάνει και η Φιορεντίνα το εκμεταλλεύτηκε αυτό. Υπάρχουν κι άλλα που έγιναν, αλλά δεν πρέπει να τα αναλύσουμε εδώ, αλλά μεταξύ μας.

Τέλος για το αν η παρουσία του Μάριο Γκόμεζ επηρεάζει τα πλάνα του είπε: «Αν δεν παίξει αυτός, θα παίξει κάποιος άλλος. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε όποιον βρούμε μπροστά μας».