Τα προβλήματα του Ουζουνίδη

Σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο Εργοτέλης για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, και μετά τη μεσημεριανή προπόνηση, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ανακοινώσει την αποστολή.

Στη διάθεσή του δεν είναι ο Διαμαντάκος κι έτσι οι επιλογές του στην επίθεση περιορίζονται στον 19χρονο Μονακέλο και στον Μπαντιμπαγκά, καθώς τραυματίες είναι και οι Μπαμ Μπαμ και Αναστασάκος.

«Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, τώρα πρέπει να δούμε τον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, αλλά θέλουμε πολύ το θετικό αποτέλεσμα. Το κλειδί, είναι η αρχή του αγώνα, θα πρέπει να μπούμε δυνατά» είπε ο 22χρονος Βέλγος, με καταγωγή από το Μπουρούντι, ο οποίος μετρά 6 γκολ και 3 ασίστ σε 24 παιχνίδια.

Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται και σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο, και φυσικά, όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να αγοράζουν και αύριο από τα εκδοτήρια.

Η τιμή είναι 15 ευρώ (εκτός από τη Θύρα 1 στο κέντρο, όπου είναι 20 ευρώ), και αυτή ισχύει και για τους φίλους του ΠΑΟΚ, που θα καθίσουν στη Θύρα 11.