Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Χαλάει από σήμερα ο καιρός σε πολλές περιοχές της ώρας και η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο για να προειδοποιήσει για την επιδείνωση του καιρού…

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (07-11-2014) ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

1. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (07-11-2014) ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΤΕΡΕΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ), ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

2. ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (08-11-14) ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΕΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

3. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (09-11-2014) ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.