Περιμένει μια απόφαση

Την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου, στο οποίο προσέφυγε την Τετάρτη, περιμένει η ΠΑΕ Άρης, καθώς αυτή είναι η τελευταία ελπίδα για να πειστεί η ΦΑΕ να του δώσει φορολογική ενημερότητα ώστε να μπορέσει να εκδώσει δελτία για τα νέα αποκτήματα και να παίξουν την Κυριακή στη Λιβαδειά.

Την ίδια διαδικασία είχε ακολουθησει η ΠΑΕ Άρης και πέρσι, όταν αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα. Το Διοικητικό Πρωτοδικείο είχε αποφανθεί ότι από την ώρα που η προσωρινή διαταγή για το άρθρο 99 απαγορεύει την εκτέλεση διοικητικών και φορολογικών μέτρων, η μη χορήγηση φορολογικής ενημερότητας για οφειλές που υπάγονται στο άρθρο 99, δεν είναι νόμιμη.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι, με το Δημόσιο να κάνει παρέβαση κατά της ΠΑΕ Άρης, καθώς σε ενδεχόμενη απόφαση υπέρ των κιτρίνων πλήττεται η ΦΑΕ, που δεν εξέδωσε την φορολογική ενημερότητα.

Το δικαστήριο ζήτησε να βγάλει την απόφαση τη Δευτέρα, ωστόσο ο Άρης ζήτησε να το γίνει αυτό σήμερα προκειμένου, εφόσον είναι υπέρ του, να προλάβει να βγάλει δελτία και να παίξουν οι παίκτες με τον Λεβαδειακό.

Εν αναμονή της απόφασης είναι και ο Σούλης Παπαδόπουλος, για να δει αν θα μπορέσει να πάρει αύριο μαζί του στη Λιβαδειά τους 6 παίκτες, που απέκτησε ο Άρης σ΄ αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Οι κίτρινοι παραχώρησαν δανεικό στον Πιερικό, τον νεαρό αμυντικό χαφ, Παντελή Αντωνιάδη, ενώ στον Βατανιακό δόθηκε επίσης δανεικός, ο επιθετικός Νίκος Ζήσης.