By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Άρης: Παραμένουν στα… πιτς Κουέστα και Πάρντο
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Παραμένουν στα… πιτς Κουέστα και Πάρντο

Τhessports
Last updated: 12/01/2024 18:19
Τhessports
Share
SHARE

Με τους Κουέστα-Ζουλ να ακολουθούν θεραπεία και τον Πάρντο να απουσιάζει λόγω ίωσης, ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (14/01, 15:00) στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό – «Ανεβαίνει» ο Βέλεθ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ενημέρωση της η «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

«Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (14/01, 15:00), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Και στο πρόγραμμα της Παρασκευής χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Φραν Βέλεθ συμμετείχε και σήμερα σε κομμάτι του προπονητικού προγράμματος, ο Μπίργκερ Βερστράτε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, οι Χουλιάν Κουέστα και Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκαναν θεραπεία, ενώ από την προπόνηση απουσίαζε ο Ρουμπέν Πάρντο, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή της αναμέτρησης στο Αγρίνιο».

Σχετικά άρθρα

Ώρα τελικού για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ!
«Ο ΠΑΟΚ είχε προσπαθήσει τρεις φορές να πάρει τον Μπάνκου»
ΣΟΚ: Δίνει μάχη για τη ζωή του ο Οικονόμου
Ένα αυτογκόλ φέρνει… εκατομμύρια στον Άρη!
Μένει στην Κηφισιά ο Λέτο
TAGGED:ΆρηςΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ηρακλής: Ανανέωσε για τη νέα σεζόν ο Μαστρογιαννόπουλος
Next Article Παναθηναϊκός : Νοκ άουτ με θλάση ο Τζούρισιτς!

Τελευταία νέα

Άρης: Μπήκε στην αποστολή ο Αντετοκούνμπο, αλλά…
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
24 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Πλούσιο το πρόγραμμα της Κυριακής
MEDIA
24 May, 2026
ΠΑΟΚάρα στην Αθήνα, πήρε προβάδισμα τίτλου κόντρα στην ΑΕΚ!
Featured SPORTS ΧΑΝΤΜΠΟΛ
23 May, 2026
Άρης: Δύσκολα ο Αντετοκούνμπο
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
23 May, 2026
Follow US