«Η παλιά αγάπη καλεί… Βιεϊρίνια»

Η σχέση ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια είναι καλή, ανεξάρτητα από το ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επαγγελματική συνεργασία. Ωστόσο έφτασε μέχρι και την…Γερμανία, καθώς στο γερμανικό περιοδικό Kicker υπάρχει θέμα για ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων» για την απόκτησή του Πορτογάλου.

Στο ρεπορτάζ μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Ο Βιεϊρίνια κατάφερε να κάνει ένα όνομα στην Βόλφσμπουργκ, είναι καλός στην τρίπλα, ενώ είναι και αγαπητός στον κόσμο. Πλέον έρχεται η ώρα να συζητηθεί το μέλλον του Πορτογάλου, αφού το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και η παλιά του αγάπη τον καλεί.

Θεσσαλονίκη, συνέχεια Θεσσαλονίκη και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, ο ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα που όπως έκανε και παλαιότερα απλώνει το χέρι της για να πάρει πίσω τον χαμένο γιο της.

Δεν υπάρχει μεταγραφική περίοδος όπου το όνομα του Βιεϊρίνια δεν συνδέθηκε με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος και τώρα χάρη στη δύναμη του Ελληνορώσου επενδυτή Ιβάν Σαββίδη προσπαθεί να τον κάνει δικό του.

Βέβαια, υπάρχουν αρκετές ελπίδες για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Βόλφσμπουργκ και πλέον παίκτης και Άλοφς θα κάτσουν στο τραπέζι για να πέσουν οι αριθμοί.

Οι πρώτες συζητήσεις με τον μάνατζερ του παίκτη και την ομάδα ξεκινούν και στη Θεσσαλονίκη τις παρακολουθούν με αγωνία».