Μην πλησιάζετε στο κέντρο τη Δευτέρα!

Διαβάστε την ανακοίνωση της τροχαίας σε ποιους δρόμους θα υπάρξουν διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας και που θα απαγορεύεται το παρκάρισμα τη Δευτέρα, ενόψει των εορτασμών της επετείου του Πολυτεχνείου.

Aναλυτικά:

Από 14.30 ώρα σταδιακά θα υπάρξουν παρεμβάσεις (διακοπές- εκτροπές) της κυκλοφορίας στους δρόμους: Εγνατία, Εθν.Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ.Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Καρ.Ντηλ, Βασ.Ηρακλείου, Γ΄Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ.Λαμπράκη, Κ.Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.

Επίσης θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ως εξής:

α.  Από την 06.00΄ ώρα του Σαββάτου (15-11-2014) και μέχρι τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (17-11-2014), με τη λήξη των σχετικών εκδηλώσεων, στην οδό Εθνικής Αμύνης (από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την πλατεία Σιντριβανίου) και στην οδό Εγνατία (στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Εθνικής Αμύνης).

β. Από την 16.00΄ ώρα της Κυριακής (16-11-2014) και μέχρι τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (17-11-2014), με τη λήξη των σχετικών εκδηλώσεων, καθ’ όλο το μήκος της οδού Αγγελάκη.

γ. Από την 05.00΄ ώρα της Δευτέρας (17-11-2014) και μέχρι και τη λήξη των σχετικών εκδηλώσεων, στις παρακάτω οδούς: Εγνατία (από Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι Βενιζέλου),  Εθν.Αμύνης (από Εγνατία μέχρι πλατεία Λ.Πύργου), Αγ.Δημητρίου (από Εθν.Αμύνης μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου και από Προξένων μέχρι Φ.Δραγούμη), Γ΄ Σεπτεμβρίου (από οδό Αγ.Δημητρίου μέχρι Γ.Λαμπράκη), Αρμενοπούλου (από Μελενίκου μέχρι Εθν.Αμύνης), Βασ.Ηρακλείου (από πλατεία Αριστοτέλους μέχρι Κ.Ντήλ), Κ.Ντήλ (από Τσιμισκή μέχρι Βασ.Ηρακλείου), Γρ.Λαμπράκη (από Εγνατία μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου), Κ.Καραμανλή (από Γ. Σεπτεμβρίου μέχρι Καυτατζόγλου), Ελ.Βενιζέλου (από Τσιμισκή μέχρι Εγνατία) καθώς και όπου αλλού απαιτηθεί.

Σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.