ΠΑΟΚ και Κλίχ. Τι παίζει;

Είναι από τις παράξενες περιπτώσεις! Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, που ανήκει σε μια ομάδα, στην οποία, βεβαια, δεν έχει παίξει ποτε(!), ανακοινώνει με έμμεσο τρόπο ότι αλλαζει ομάδα και μάλιστα πηγαίνει στον… ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για τον 24χρονο Πολωνό μεσοεπιθετικό (8άρι και 10άρι), Ματέους Κλιχ, ο οποίος ανήκει στην Βόλφσμπουργκ, αλλά δεν παίζει ποτέ. Στην προσωπική του σελίδα δημοσίευσε (ή επέτρεψε να δημοσιευτεί) η πληροφορία ότι γι΄ αυτόν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ.

Αργότερα, όταν το… νέο διαδόθηκε, ο Κλιχ έδινε κι άλλες λαβές για συζητήσεις, όταν στους λογαριασμούς του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης Ιοι λογαριασμοί είναι επιβεβαιωμένα δικοί του) και σε σχετικές ερωτήσεις που δέχονταν, άφηνε να εννοηθεί ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έρθει στον ΠΑΟΚ.

“Περιμένετε ένα μήνα και θα μάθετε” απάντησε σε έναν φίλο του ΠΑΟΚ που τον ρώτησε αν θα παίξει στον ΠΑΟΚ.

Ο Κλιχ έχει το προφίλ του παίκτη που θα χρειάζονταν ο ΠΑΟΚ, άλλωστε είναι ένας διεθνής Πολωνός χαφ, κι ας μην παίζει στην Βόλφσμπουργκ.

Τον 24χρονο μεσοεπιθετικό τον αγόρασε 1.500.000 ευρώ η Βόλφσμπουργκ από την Πολωνική Κρακοβία (ήταν η εποχή που ο Μάγκατ ξόδευε ασύστολα), αλλά στην Βόλφσμπουργκ δεν έχει παίξει ΠΟΤΕ σε επίσημο παιχνίδι!

Για ενάμιση χρόνο πήγε δανεικός στην Ολλανδική Τσβόλε, από την οποία επέστρεψε το καλοκαίρι και έχει παίξει μολις σε 2 παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα της Βόλφσμπουργκ στην Δ’ Εθνική.

Παρόλα αυτά καλείται στην Εθνική Πολωνίας…

Το συμβόλαιό του με την Βόλφσμπουργκ τελειώνει το ερχομενο καλοκαιρι κι από την ομάδα του έχει το “ελεύθερο” να φύγει.