Η Κέρκυρα φέρνει… χρυσά κορίτσια

Το ποδοσφαιρικό… προϊόν είναι για τα πανηγύρια, το γήπεδο απαρχαιωμένο και καθόλου ποδοσφαιρικό, αλλά στην Κέρκυρα αποφάσισαν να ασχοληθούν με “φρου – φρου κι αρώματα”, αντί για τα μείζονος σημασίας προβλήματα…

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα, σε συνεργασία με μία σχολή χορού, θα έχει πλέον μαζορέτες στους εντός έδρας αγώνες της και όλως τυχαίως, η πρεμιέρα θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Σχολή Χορού “GOLDANCE ACADEMY” (υπεύθυνη προπονήτρια, Άννα Αποστολοπούλου), για την αγωνιστική περίοδο 2014-’15. Η συνεργασία προβλέπει τη συμμετοχή της, υπό τον τίτλο “Gold Girls”, ομάδας “Youth Cheerleaders” (Μαζορέτες – Ομάδα Νέων) της Σχολής, στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, στην εν εξελίξει Super League OΠΑΠ. Και πιο συγκεκριμένα, με δύο χορευτικές εμφανίσεις, μία πριν από την έναρξη και μία στη διάρκεια του ημιχρόνου κάθε αγώνα. Η προγραμματισμένη πρώτη εμφάνιση των “Gold Girls”, είναι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο ΕΑΚ Κέρκυρας, την Κυριακή, 30 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής»