Μυστηριώδης παραίτηση Ψυχάρη

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Ανδρέας Ψυχάρης, μετά από επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής.

Στην επιστολή του ο πρώην πλέον βουλευτής διατυπώνει την απογοήτευση του, για το πολιτικό σύστημα αλλά και για την αδυναμία συνεννόησης μεταξύ των πολιτικών.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι ο Ανδρέας Ψυχάρης, έκανε αρκετές παρεμβάσεις για το ποδόσφαιρο με τελευταία αυτή προ ολίγων ημερών για να ελεγχθεί το πόθεν αίσχες του Ηλία Σπάθα, με τα απ’ όσα έκανε στο αλήστου μνήμης Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός.

Στην επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής τονίζει: «Όταν εισήλθα για πρώτη φορά στη Βουλή τον Μάιο του 2012, πίστευα ότι εντάσσομαι σε μία ομάδα πολιτικών στελεχών που μπορούν να συζητούν για τα προβλήματα της χώρας με σεβασμό του ενός προς τον άλλον και που εργάζονται από κοινού για τη σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας. Έπειτα από δυόμισι χρόνια διαπιστώνω ότι είμαι απλά ρομαντικός».

Ο Ανδρέας Ψυχάρης ευχαριστεί τον πρωθυπουργό  για την ευκαιρία που του έδωσε, όπως αναφέρει, να συμμετάσχει στις εκλογές του 2012 και καταλήγει λέγοντας: «Αποχωρώ από το πολιτικό σκηνικό αλλά παραμένω ενεργός πολίτης, που θα διεκδικεί και θα μάχεται για να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, αλλά και η εικόνα του πολιτικού συστήματος που θαμπώνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό».