Πείτε μας κάτι, κυρία ΕΠΟ…

Στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήξερε ότι ο Μελισσανίδης πήρε τηλέφωνο τον Ζωγράφο, τον Σαρρή, τον Τσαχιλείδη, τον έναν, τον άλλο, και μάλιστα και από ποια νούμερα και τι τους είπε. (Προφανώς δεν του τα είπε ο ίδιος ο Μελισσανίδης).  Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ζήτησε την αναβολή των πρωταθλημάτων…

Λίγο αργότερα, συνεδρίασε η ΕΠΟ και φυσικά αποφάσισε την αναβολή των πρωταθλημάτων, λόγω της δολοφονικής επίθεσης στον Χριστόφορο Ζωγράφο.

Η ΕΠΟ, λοιπόν, είναι σίγουρη ότι οι λόγοι της επίθεσης στον Ζωγράφο βρίσκονται στον χώρο του ποδοσφαίρου. Η ΕΠΟ και ο Γιώργος Σαρρής, λοιπόν, είναι βέβαιοι ότι η επίθεση στο μέλος της ΚΕΔ, δεν έχει να κάνει με προσωπικές διαφορές, αλλά με το ποδόσφαιρο.

Γιατί δεν μας λενε η ΕΠΟ και ο Γιώργος Σαρρής, πως κατέληξαν στο συμπέρασμα αυτό;

Μήπως θα έπρεπε η ΕΠΟ και ο Γιώργος Σαρρής να καταθέσουν σε κάποιον εισαγγελέα πως οδηγήθηκαν σ΄ αυτό το συμπέρασμα; Τι ενδείξεις ή αποδείξεις έχουν ότι ο Ζωγράφος κατέληξε στο νοσοκομείο, επειδή κάποιους ενοχλούσε στο χώρο του ποδοσφαίρου κι αποφάσισαν να διακόψουν τα πρωταθλήματα;

Αν πράγματι η ΕΠΟ και ο Γιώργος Σαρρής έχουν ενδείξεις ή αποδείξεις, αφού έκαναν την έρευνά τους, πραγματικά αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο.

Τι κρίμα που δεν έκαναν ανάλογες έρευνες τόσο γρήγορα, όταν καίγονταν και κάποιοι φούρνοι!