«Πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος»

Πριν ξεκίνησε το παιχνίδι της Εθνικής με τα Νησιά Φερόε, μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, αναφερόμενος στην επίθεση, που δέχτηκε ο Ζωγράφος,

“Αυτή ήταν η πέμπτη απόπειρα ανθρωποκτονίας το τελευταίο διάστημα. Τα χτυπήματα στον κύριο Ζωγράφο ήταν πάρα πολλά και σοβαρά. Ήταν μονόδρομος για την ΕΠΟ αυτή η απόφαση. Δεν μας ζήτησαν οι διαιτητές να το πράξουμε. Δεν πάει άλλο, έφτασε η στιγμή όλοι οι αρμόδιοι να λάβουμε μέτρα για να σταματήσει αυτός ο πόλεμος. Για να μην θρηνήσουμε νεκρούς”, είπε ο Σαρρής κι επισήμανε ότι απειλές δέχτηκε ακόμη κι ο… Χιού Ντάλας, που σπανίως πατάει στην Ελλάδα.

“Όταν στοχοποιούνται κάποιοι μέσα από δηλώσεις παραγόντων, κανάλια και εφημερίδες, μοιραία θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Οι ίδιοι που επενδύουν στο ποδόσφαιρο πρέπει να το δουν στην πραγματική του διάσταση και όχι όπως το βλέπουμε στην Ελλάδα. Είδα πριν από λίγο τον Χιου Ντάλας, είναι θορυβημένος. Έχει δεχθεί και αυτός απειλές. Εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον αν θα συνεχίσει. Έφτασε η στιγμή να καθίσουμε όλοι σοβαρά και να φτιάξουμε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του ποδοσφαίρου για να μην θρηνήσουμε θύματα” είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, που είναι προφανές ότι έχει χάσει τη μπάλα.