Εμφύλιος στον Άρη

Εμφύλιος έχει ξεσπάσει στην ομάδα βόλεϊ του Άρη, η οποία μαστίζεται από εσωτερικά προβλήματα παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ…

Η αποχώρηση του Στέλιου Νικηφορίδη από την ομάδα, “για προσωπικούς λόγους”, όπως ο ίδιος είπε, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και πλέον υπάρχει μάχη ανάμεσα στον Κώστα Γαβριηλίδη, που διοικεί σήμερα το τμήμα, και τους Θωμά Γιώτα και Κώστα Ελευθεριάδη, που επιθυμούν να πάρουν από τον Α.Σ., την διαχείρηση της ομάδας βόλεϊ.

Μάλιστα, εναντίον του Γαβριηλίδη, είναι ακόμη κι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κώστας Χαριτωνίδης, που τον θεωρεί υπεύθυνο για τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες στην ομάδα.

Τέθηκε ακόμη και θέμα φιλοξενίας των παικτών, που δεν είναι από την Θεσσαλονίκη, οι οποίοι δεν έχουν που να μείνουν, αφού το ξενοδοχείο, που τους φιλοξενήθηκε δεν πληρώθηκε. Από την πλευρά του, ο Γαβριηλίδης είπε χθες ότι φιλοξενεί κάποιους κάποιους παίκτες σε σπίτι ιδιοκτησίας του, ενώ περιμένει να ελευθερωθεί ένα ακόμη διαμέρισμα, να αποχωρήσει ο ενοικιαστής, ώστε να φιλοξενηθούν και σ΄ αυτό κάποιοι παίκτες της ομάδας…

«Μην ξεχνάμε ότι ο κ. Χαριτωνίδης ήταν μέλος της προηγούμενης διοίκησης μαζί με τον κ. Γιώτα. Αυτοί δημιούργησαν χρέη πάνω από 100.000 ευρώ στο τμήμα. Πώς τολμούν τώρα να ζητήσουν την επιστροφή τους; Δεν κατάφεραν να πετύχουν τίποτα, αφήνοντας μόνο χρέη και χάος», δήλωσε ο Γαβριηλίδης, ο Χαριτωνίδης άφησε να εννοηθεί ότι είναι υπεύθυνος που δεν έχει εισπραχθεί μια χορηγία ύψους 100.000 ευρώ, ενώ ο Γιώτας είπε ότι θα πάει στον… εισαγγελέα.

Μ΄ αυτές τις συνθήκες, ο Άρης προετοιμάζεται για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή, 5.30μμ, Μίκρα).

Η 4η αγωνιστική ξεκινά σήμερα με τους εξής αγώνες :

19.00 Λαμία – Ορεστιάδα

19.00 Παμβοχαϊκός – ΜΕΝΤ

19.00 Φοίνικας Σύρου — Κηφισιά

19.00 Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Αύριο παίζουν

17.30 Άρης – ΠΑΟΚ

20.00 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Η Βαθμολογία

Εθνικός Αλεξ/πολης 9

Ολυμπιακός 9

ΠΑΟΚ 8

Κηφισιά 7

Παναθηναϊκός 5

Φοίνικας Σύρου 4

Ορεστιάδα 4

ΜΕΝΤ 4

ΑΕΚ 3

Λαμία 1

Παμβοχαϊκός 0

Άρης 0