Από ήττα σε… ήττα

Δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι οι Εθνικές ομάδες! Μετά την ήττα της Νέων από την Ελβετία με 10-0 ήρθε και η χθεσινή… ξεφτίλα της Ανδρών από τα Νησιά Φερόε για να αποδειχθεί περίτρανα το πως κατάντησαν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας τις Εθνικές ομάδες.

Ήττα γνώρισε σήμερα και η U21 του Κώστα Τσάνα, από την αντίστοιχη της Γερμανίας αν και επρόκειτο -ευτυχώς- για φιλικό παιχνίδι. Στο πλαίσιο του διεθνές τουρνουά που διεξάγεται σε Πιερία και Ημαθία οι Γερμανοί επικράτησαν με 3-0.Τα γκολ για τη Γερμανία πέτυχαν οι Αμίρι (30΄), Κρίστιανσεν (57΄) και Νιούντεκερ (64΄).

Ελλάδα: Ηλιάδης, Σάλιακας (46΄ Βασαϊτης), Κυριακόπουλος (71΄ Αρναούτογλου), Οικονόμου, Βατουσιάδης,Νιούμαν (61΄ Κότσαρης), Κουλούρης, Δεληγιαννίδης (55΄ Μανθάτης), Ορφανίδης (61΄ Τζανουλίνος),Παπασπύρος (71΄ Καραχάλιος), Φασίδης (55΄ Τσολακίδης)

Γερμανία: Χούσιτς, Κιζέφσκι (69΄ Γκουβάρα), Νκάνσαχ (75΄ Ταχ), Ριστλ (75΄ Νταχούντ), Αμίρι (69΄ Κλόστερμαν), Κρίστιανσεν (75΄ Χίνγκερλ), Ντεμ, Φόρενμπαχ, Γκαουντίνο, Νιούντεκερ, Ρίτσο (71΄ Κουρτ)