“Και πάλι τον Ρανιέρι θα διάλεγα”

Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο ο Γιώργος Σαρρής! Ο πρόεδρος της ΕΠΟ υποστήριξε πως δεν έχει μετανιώσει για την πρόσληψη Ρανιέρι και πως ακόμα και τώρα θα έκανε ξανά την ίδια επιλογή!

Αναλυτικά τα όσα είπε στη ΝΕΡΙΤ:

«Δεν θέλει να συνεχίσει ο Ρανιέρι. Θα βρεθεί ένας τρόπος να χωρίσουμε συναινετικά. Και τώρα ξανά την ίδια επιλογή θα έκανα. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος όμως. Συμφωνούμε ότι πρέπει να γίνει ένα ηλεκτροσόκ στην ομάδα. Την πρώτη ευθύνη την έχω εγώ που επέλεξα τον κ. Ρανιέρι. Δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα και να δώσει στην ομάδα αυτό που έπρεπε.

Δεν θα ήταν σωστό να φύγει νωρίτερα. Είχαμε και ατυχίες. Αρχίσαμε με ήττα. Θεωρούσαμε ότι θα κερδίζαμε χθες και πως θα είχαμε τον καιρό μέχρι την άνοιξη να ανασυνταχθούμε. Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα θα πρέπει να παρθούν δραστικά μέτρα».

Ερωτηθής για το αν ο Γιώργος Καραγκούνης σκέφτηκε να παραιτηθεί: «Ο κ. Καραγκούνης δεν παραιτήθηκε, εξέφρασε μια επιθυμία στους ποδοσφαιριστές, όμως την ανακάλεσε αυτή τη σκέψη».

Για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί ο ίδιος: «Θα καλέσω ένα έκτακτο Δ.Σ. θα αναλάβω τις ευθύνες μου και θα απολογηθώ σε αυτό».

Για τις δηλώσεις Ρανιέρι σχετικά με τους προπονητές των εθνικών ομάδων: «Ο κ. Ρανιέρι πήρε τα βιογραφικά των προπονητών και ήρθε μια μέρα στο γραφείο μου μαζί με άλλα δύο άτομα και μου είπε ότι επιλέγω αυτούς. Μου είπε αφού είδε τα βιογραφικά ότι ‘θέλω τον κ. Νταμιάνο ως επικεφαλής για όλες τις εθνικές».

Για την απομάκρυνση Σάντος: «Τον Σάντος τον παρακαλούσαμε 1,5 χρόνο και δεν δέχτηκε. Σας υπενθυμίζω ότι ο κ. Σάντος δήλωνε συνεχώς ότι θέλει να δουλέψει σε σύλλογο».

Για τον επόμενο προπονητή: «Δεν υπάρχει καμία σκέψη για τον νέο προπονητή. Είναι πάρα πολύ νωρίς».

Για την επιλογή Ρανιέρι: «Ασχολήθηκα και εγώ και ο Φύσσας με αυτή την περίπτωση. Όταν το είπα στον Φύσσα για τον Ρανιέρι, μου είπε ότι είναι η καλύτερη επιλογή».