Παραλήρημα Θεοδωρίδη, προκαλεί τον ΠΑΟΚ!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης με την τελευταία τοποθέτηση ξεπέρασε τα όρια! Μιλώντας στο Action 24 σύγκρινε την δολοφονική επίθεση στον Ζωγράφο με την ατμόσφαιρα της Τούμπας στο περσινό παιχνίδι του Κυπέλλου! Το παραλήρημα του δεν σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως όλοι στην Ελλάδα θέλουν το κακό του Ολυμπιακού και αυτό επιδιώκουν συνεχώς και οργανωμένα…

«Ο κ. Μαρινάκης λέει συγκεκριμένα πράγματα, τα ονοματίζει και για πρώτη φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γίνεται δολοφονική απόπειρα. Πήγαν να σκοτώσουν έναν άνθρωπο, με λοστούς. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά για όλη την κοινωνία. Για μένα υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από όλα αυτά» επεσήμανε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Να ψάξουν για τους ηθικούς αυτουργούς. Από πού ξεκινήσαν εκείνοι οι δύο με το λοστό για να πάνε να σκοτώσουν αυτόν τον άνθρωπο! Όταν εμείς πήγαμε επάνω στην Τούμπα και έπεσαν επτά χιλιάδες φωτοβολίδες, επενέβη κανείς; Δεν έγινε τίποτα. Παρακαλούσαμε να μην βάλουμε γκολ για να φύγουμε ζωντανοί. Τα είδατε όλα. Ευτυχώς δεν πήγανε στο εξωτερικό τα πλάνα. Δεν τα καταγγείλαμε. Πρωτοστάτησε ο πρόεδρος σε αυτό. Δεν θέλει να ακούγεται έτσι το όνομα της Ελλάδας ο πρόεδρος».

Επίσης, πρόσθεσε: «Θα πει και άλλα πράγματα ο πρόεδρος, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Ο κόσμος λατρεύει τον πρόεδρό μας και ξέρει ότι το χειρίζεται το θέμα άριστα. Όλοι ασχολούνται πώς θα κάνουν κακό στον Ολυμπιακό. Ας ανέβουν κατηγορία στην ΑΕΚ και μετά τα συζητάμε. Ας ανέβουν κατηγορία. Δεν έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός. Το πρωτάθλημα το παίρνει με 30 βαθμούς διαφορά. Αν το πείτε στο εξωτερικό για τα παράπονά τους, θα γελάσουν. Δεν έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός. Έχει την καλύτερη ομάδα».

Όσο για την αναβολή του πρωταθλήματος, σημείωσε: «Καλά έκαναν, κάτι έπρεπε να γίνει. Πρέπει οι ιδιοκτήτες των ομάδων να έρθουν κοντά. Ο κ. Μαρινάκης κάθεται με όλους στο ίδιο τραπέζι».

Κλείνοντας, αναφορικά με τις επιθέσεις προς το πρόσωπό του Βαγγέλη Μαρινάκη υπογράμμισε: «Υπάρχει προσωπικό θέμα με τον κ. Μαρινάκη. Δώσαμε εξετάσεις με τον λαό του Πειραιά εμείς. Γυρίσαμε με τον κ. Μαρινάκη όλο τον Πειραιά. Έπρεπε να βλέπατε τη λατρεία του κόσμου. Ας το τολμήσει ο οποιοσδήποτε αυτό. Ο κόσμος τον παραδέχεται».