Άδεια στον Ρανιέρι, στον πάγκο ο Τσάνας

Οι τίτλοι του τέλους στην σχέση της Εθνικής με τον Κλάουντιο Ρανιέρι έπεσαν τα μεσάνυχτα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, αλλά η σχέση του Ιταλού με την Ομοσπονδία, δεν τελείωσε ακόμη!

Οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει ακόμη στην αποζημίωση, οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί, και για το λόγο αυτό, αντί η ΕΠΟ να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας του, ανακοίνωσε απλά ότι ο Κλάουντιο Ρανιέρι βρίσκεται σε άδεια, ως το τέλος του 2014. Ουσιαστικά, του δίνει άδεια να μην είναι στα Χανιά την Τρίτη για το φιλικό με την Σερβία, καθώς άλλη αγωνιστική υποχρέωση μέσα στο 2014 δεν υπάρχει.

Σ΄αυτό το φιλικό, στον πάγκο θα καθίσει ο Κώστας Τσάνας ως υπηρεσιακός προπονητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται πως δόθηκε άδεια στον κ. Κλάουντιο Ρανιέρι και τους συνεργάτες του έως το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας για το 2014. Ρόλο υπηρεσιακού προπονητή στην Εθνική Ανδρών για τον φιλικό αγώνα με τη Σερβία (αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Τσάνας και υπηρεσιακού γυμναστή ο κ. Νεκτάριος Πανταζής.

Αμφότεροι θα μεταβούν στην Κατερίνη όπου βρίσκονται με την Εθνική Νέων απευθείας στα Χανιά. Προπονητής για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στο τουρνουά που διεξάγεται στην Κατερίνη αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Ιορδανίδης».