Ο πρόεδρος απαγορεύει το… μούσι!

Έχουμε ακούσει για προπονητές που δεν θέλουν να έχουν οι παίκτες τους μακριά μαλλιά, ένας απ΄ αυτούς που το έκανε ήταν ο Ντανιέλ Πασαρέλα, όταν, όντας προπονητής της Εθνικής Αργεντινής, άφηνε έξω τον Ροδόντο, επειδή δεν έκοβε τα μαλλιά του…

Πρόεδρος να απαγορεύει τους παίκτες να έχουν γέννια, πρώτη φορά ακούγεται!

Ο πρόεδρος της Γκεντσλερμπιρλίγκι Άγκυρας, Ιλχάν Τσαβτσάβ, κατέστησε σαφές ότι οι παίκτες του απαγορεύεται να έχουν γέννια και γενικώς, να παίζουν αξύριστοι!

“Εδώ δεν είμαστε σε θρησκευτική σχολή. Μιλάμε για αθλητές, οι οποίοι πρέπει να είναι πρότυπα για τη νεολαία” δήλωσε ο πρόεδρος της Γκεντσλερμπιρλίγκι στο πρακτορείο ειδήσεων Dogan, και συπλήρωσε ότι το πρόστιμο για τους παραβάτες, θα είναι 9.000 ευρώ (25.000 λίρες).

“Εγώ είμαι 80 χρονών και ξυρίζομαι κάθε πρωί” είπε ο πρόεδρος της ομάδας της Άγκυρας και συμπλήρωσε ότι έχει επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της Τουρκικής Ομοσπονδίας, Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν, για να ισχύει το μέτρο σε όλα τα πρωταθλήματα!

Προς απογοήτευσή του, ενημερώθηκε από τον Ντεμιρορέν ότι ένα τέτοιο μέτρο, δεν θα το επέτρεπε η ΟΥΕΦΑ…

Στην Γκεντσλερμπιρλίγκι έπαιζε μέχρι το καλοκαίρι ο Ντουρμάζ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει γέννια 3 ημερών, οπότε μάλλον γλίτωσε από τον Ιλχάν Τσαβτσάβ, ο οποίος έχει παχύ μουστάκι, αλλά αυτό δεν απαγορεύεται!