Εκκένωση της Μίκρας στο Άρης-ΠΑΟΚ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Για μία ακόμη φορά, σ΄ ένα παιχνίδι Άρης – ΠΑΟΚ, οι διαιτητές διέταξαν την εκκένωση του γηπέδου προκειμένου να μην διακόψουν το παιχνίδι οριστικά!

Η πρώτη φορά ήταν στο Άρης – ΠΑΟΚ του μπάσκετ, που πριν από ένα μήνα διακόπηκε διότι δεν εκκενώθηκε εγκαίρως το γήπεδο, η δεύτερη στο σημερινό Άρης – ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα του βόλεϊ, στο οποίο οι διαιτητές διέταξαν εκκένωση του γηπέδου, το οποίο ήταν γεμάτο.

Στο 2ο σετ, με σκορ 13-14 υπέρ του ΠΑΟΚ, κάποιος επιτέθηκε σε έναν νεαρό αθλητή του ΠΑΟΚ που ήταν εκτός αποστολής και ήταν μαζί με την διοίκηση του ΑΣ στην κερκίδα. Αμέσως κινήθηκαν περισσότεροι προς τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ, στη μέση μπήκε η αστυνομία, που προσπάθησε να απωθήσει τον κόσμο, με αποτέλεσμα να γίνουν μάχες σώμα με σώμα και το παιχνίδι διακόπηκε.

Οι διαιτητές Δεληκωστίδης και Γεωργιάδης ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου για να συνεχίσει το παιχνίδι και ενημέρωσαν τις δύο διοικήσεις ότι αν μέσα σε 30 λεπτά, δεν έχει αδειάσει το γήπεδο, το παιχνίδι θα διακοπεί με υπαιτιότητα του Άρη.

Σε αντίθεση με το ντέρμπι του μπάσκετ, οι άνθρωποι του Άρη εκκένωσαν το γήπεδο εντός της προθεσμίας που έδωσε ο διαιτητής, και το παιχνίδι συνεχίστηκε.