Υπό παραίτηση(;) ο Ντάλας

Την παραίτηση του σκέφτεται να υποβάλει ο Χιού Ντάλας, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας SUN το οποίο αναδημοσιεύεται στο σάϊτ του BBC.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής είναι έτοιμος να φύγει από την ΚΕΔ αφού έχει δεχτεί απειλές κατά της ζωής του.

Εδώ να θυμίσουμε τις δηλώσεις του Γιώργου Σαρρή για το θέμα πριν την έναρξη του αλησμόνητου αγώνα με τα Νησιά Φερόε: «Δεν του είναι εντελώς άγνωστη η κατάσταση. Και ο κύριος Χιου Ντάλλας έχει δεχθεί απειλές. Έχει δεχθεί και ο ίδιος προσωπικά, οπότε έχει καταλάβει πολύ καλά που βρίσκεται. Εμείς σαν ομοσπονδία είμαστε υποχρεωμένοι να προφυλάξουμε το ποδόσφαιρο γιατί θα θρηνήσουμε θύματα. Ας αναλάβει και η Πολιτεία την ευθύνη που της αναλογεί. Έχουμε δεχθεί τόσες απειλές και δεν υπάρχει προστασία».

Το αν το δημοσίευμα στην Αγγλία έχει βάση ή αναπαράγει απλά μια εκτίμηση, θα φανεί. Γεγονός είναι πάντως πως ο Ντάλας έχει αρχίσει να απορεί μ΄ αυτά που συνάντησε στην Ελλάδα και τα όσα είπε στο σεμινάριο διαιτησίας, στους Σπάθα και Κοντιζά, βλέποντας αυτά που έκαναν στον αγώνα Αστέρας – Ολυμπιακός (“Δεν μου φάνηκαν απλά λάθη αυτά”), μιλούν από μόνα τους.