Ερχεται βόμβα στον Άρη!

Μια υπόθεση που απασχολεί ήδη τον Άρη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Thessports, από την εξέλιξη της οποίας, θα φανεί αν θα υπάρξουν αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, ο Γιάννης Τοπαλίδης έχει δεχθεί κρούση για να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα (σε κάποιο πόστο, αλλά δύσκολα σε αυτό του προπονητή) στο πλαίσιο της προσπάθειας της ΕΠΟ να πετύχει μία κάποιου είδους συσπείρωση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Τοπαλίδης είναι ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να συμβάλει προς αυτό το μέτωπο και ήδη έχει δεχθεί τηλεφώνημα. Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι επίσημη πρόταση δεν υπάρχει, παρά μόνο μία προσέγγιση. Γι’ αυτό άλλωστε και ο ίδιος ο Τοπαλίδης διαψεύδει τα πάντα. Σημειώνεται ότι στον Άρη είναι ενήμεροι για το θέμα. Γνωρίζουν τις σκέψεις που υπάρχουν κι αναμένουν.

Οσο για τον Τοπαλίδη θα πρέπει να βάλουμε στο… τραπέζι και το εξής: στο περιβάλλον του δεν κρύβει τον προβληματισμό του για κάποιες καταστάσεις στον Άρη και θεωρεί πως επιχειρείται παρέμβαση στο έργο του. Εξελίξεις λίαν συντόμως…