By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Προδόθηκε από τα λάθη του και ηττήθηκε στη Ρόδο ο ΠΑΟΚ!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑ1ΜΠΑΣΚΕΤΠΑΟΚ

Προδόθηκε από τα λάθη του και ηττήθηκε στη Ρόδο ο ΠΑΟΚ!

Τhessports
Last updated: 10/03/2024 18:42
Τhessports
Share
SHARE

Σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ έδειξε για άλλη μια φορά πως έχει διάθεση, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο από την έδρα του Κολοσσού Ρόδου όπου γνώρισε την ήττα με 95-79 για την 20η αγωνιστική της Basket League.

Με τον Τζαμάνι Μακ Νις να ξεχωρίζει στο πρώτο μέρος πετυχαίνοντας 8 πόντους, ο δικέφαλος του Βορρά οδηγήθηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με προβάδισμα ενός καλαθιού (47-45), πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικά παραγωγικό δεύτερο δεκάλεπτο κατά το οποίο πέτυχε 28 πόντους.

Οι Ροδίτες μπήκαν «αφηνιασμένοι» στο δεύτερο ημίχρονο, τρέχοντας ένα επιμέρους σερί 12-2, παίρνοντας έτσι «κεφάλι» στο σκορ με προβάδισμα 8 πόντων, ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό του αγώνα. Με τον Κολοσσό να κάνει «πάρτι» σε άμυνα και επίθεση η διαφορά «εκτοξεύθηκε» μέχρι και στους ”19” (73-54) με το επιμέρους σερί των γηπεδούχων να φτάνει στο εντυπωσιακό 28-7 και τον ΠΑΟΚ να δείχνει σαστισμένος παρά τα αλλεπάλληλα τάιμ άουτ του κόουτς Νερατζάκη.

Δύο λεπτά πριν εκπνεύσει το τρίτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ στερήθηκε τις υπηρεσίες του Μιχάλη Τσαϊρέλη, καθώς ο παίκτης του δικεφάλου του Βορρά αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή. Οι δύο ομάδες μπήκαν στη τελική ευθεία της αναμέτρησης με 17 πόντους να τους χωρίζουν (79-62), με τον Κολοσσό να είναι ο κυρίαρχος του παρκέ.

Στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου ένας ακόμα πονοκέφαλος προστέθηκε στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ, καθώς ο Μακ Νις αποβλήθηκε με 5ο φάουλ και η νευρικότητα πλέον άρχισε να πρωταγωνιστεί στον «ασπρόμαυρο» πάγκο. Οι παίκτες του κόουτς Σεγκούρα όσο πλησίαζε το σφύριγμα της λήξης άρχιζαν να σκέφτονται και την διαφορά με την οποία είχαν χάσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Θεσσαλονίκη (93-81).

Ο Κολοσσός Ρόδου τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη παρά την προσπάθεια αντεπίθεσης από τον ΠΑΟΚ, με σκορ 95-79, με το οποίο υπερκάλυψε και την διαφορά του πρώτου γύρου (-12) και έτσι υπερτερεί στην ισοβαθμία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφήνοντας την μία θέση πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 45-47, 79-62, 95-79.

Τα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ του αγώνα.

Σχετικά άρθρα

Οι οδηγίες της ΚΑΕ Άρης στον κόσμος
H ομάδα – φαβορί για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Για τη νίκη – ισοφάριση ο Άρης
Στη Λεωφόρο για τη τελευταία «μάχη», με φόντο τη δεύτερη θέση
Τσαρούχα στο Άρης – ΑΕΚ
TAGGED:Basket LeagueΑ1Κολοσσός ΡόδουΜπάσκετΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Πρόβλημα με Άλστον!
Next Article Στο δρόμο για άλλο ένα τρόπαιο ο ΠΑΟΚ!

Τελευταία νέα

Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δούμε ΠΑΟΚ και Άρη
MEDIA
17 May, 2026
«Πρώτες επαφές της Γιουβέντους για Πιρόλα»
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
17 May, 2026
Στην Premier League ο Τσάμπι Αλόνσο
ΔΙΕΘΝΗ
17 May, 2026
Για την πρώτη νίκη επί του Λεβαδειακού και την πέμπτη θέση!
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
17 May, 2026
Follow US