ΕΛ.ΑΣ κατά… OTE TV

H Ένωση Αστυνομικών Λάρισας έστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία Αστυνομικών υπαλλήλων και διαμαρτύρεται για την στάση του OTE TV, που ορίζει αγώνες, χωρίς να έρχεται σε συνεννόηση με την τοπική αστυνομική διεύθυνση.

Οι αστυνομικοί, που έχουν να καλύψουν και τους αγώνες της Λάρισας και του Τυρνάβου στο Αλκαζάρ για την Φούτμπολ Λιγκ, διαμαρτύρονται διότι προγραμματίζονται αγώνες, σε μέρες και ώρες, που έχουν άλλα καθήκοντα, όπως για παράδειγμα η 28η Οκτωβρίου, μέρα στην οποία είχε οριστεί παιχνίδι Κυπέλλου, αλλά και η σημερινή, 17η Νοέμβρη, άσχετα αν τελικά η αγωνιστική αναβλήθηκε από το υπουργείο πολιτισμού.

«Αυτά σημαίνουν για μια περιφερειακή Υπηρεσία, όπως η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, εξουθένωση του συνόλου του προσωπικού της, σχεδόν μηδενική πραγματική αστυνόμευση σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών και προσθήκη δεκάδων οφειλομένων ημερησίων αναπαύσεων. Μήπως εκτός από «υπάλληλοι» των ΠΑΕ-ΚΑΕ, κάποιοι μας θεωρούν πλέον και «υπαλλήλους» των καναλιών;», αναφέρει μεταξύ άλλων, η επιστολή.

Η Ένωση της Λάρισας αναφέρει επίσης πως από την 1η Ιανουαρίου 2015 θα καταργηθεί ως «κοινωνικός πόρος» το ποσοστό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που πηγαίνει στα ασφαλιστικά ταμεία των αστυνομικών.