Ήθελε Τσιώλη πριν το… κλείσει

Δύσκολες στιγμές περνά η Λάρισα, καθώς ο Βαγγέλης Πλεξίδας δεν καταλαβαίνει τίποτα…

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ είναι σε πόλεμο με τους οργανωμένους οπαδούς, τα έχει σπάσει με την ερασιτεχνική Λάρισα (η οποία, η αλήθεια είναι, έκανε αγώνα ουσιαστικά για να του δώσει την ομάδα πέρσι, όταν εμφανίστηκαν οι Ισπανοί επενδυτές, αλλά χθες έβγαλε ανακοίνωση αναφέροντας ότι “ο Πλεξίδας προσβάλει, ευτελίζει και διασύρει τον σύλλογο”), έδιωξε πέντε Ισπανούς παίκτες μέσα στην εβδομάδα, ενώ το αγαπημένο του είναι οι αλλαγές προπονητών.

Μέχρι σήμερα, στους περίπου 15 μήνες που διοικεί την Λάρισα, έχει αλλάξει έξι προπονητές! Τρεις άλλαξε πέρσι στην Γ΄ Εθνική (Παναγόπουλος, Στράντζαλης, Τζαναβάρας), τρεις έχει αλλάξει ήδη φέτος (Βοσνιάδης, Παναγόπουλος Γράφας).

Μάλιστα, ο Γράφας έχει καθίσει στον πάγκο μόνο σε ένα παιχνίδι, στην ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας κι ο Πλεξίδας αποφάσισε ήδη να τον αλλάξει!

Πριν αποφασίσει να βάλει λουκέτο στην ΠΑΕ και στην ομάδα, είχε μιλήσει με τον Σάκη Τσιώλη, από τον οποίο ζήτησε να αναλάβει την ομάδα. Ο Καρδιτσιώτης προπονητής, που υπήρξε παίκτης της μεγάλης Λάρισας στη δεκαετία του ’80, ζήτησε εγγυήσεις και είχαν ανανεώσει το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες…

Μάλλον δεν θα γίνει ποτέ!