Ο Ιβάν στην ΚΑΕ και το κρίσιμο ραντεβού

Ο κόσμος το έχει τύμπανο, στην ΚΑΕ κρυφό καμάρι. Θέμα χρόνου θεωρείται, πλέον, η πιο έντονη ενασχόληση του Ιβάν Σαββίδη με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ. Θα είναι ιδιοκτήτης; Χρηματοδότης; “Υποστηρικτής”, σε μεγαλύτερο βαθμό απ΄ ότι σήμερα; Η απάντηση αναμένεται στο προσεχές διάστημα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ασχολήθηκε αρκετά με την ΚΑΕ, την οποία χρηματοδοτεί κατά καιρούς, ώστε να μπορεί να είναι συνεπής στις ρυθμίσεις, που έχει κάνει και ειδικά απέναντι στην εφορία.

Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, ο Σαββίδης κάλεσε τρεις ανθρώπους από την ΚΑΕ, σε μία πολύωρη συζήτηση. Παρόντες ήταν ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Νίκος Σταυρόπουλος και ο Τέλης Ζουρνατζίδης. Αυτό, που είπε είναι ότι επιθυμεί να έρθει και η ΚΑΕ με κάποιο τρόπο, κάτω από την ίδια σκέπη με την ΠΑΕ.

Ο Σαββίδης έχει ζητήσει ενημέρωση για τα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ, του έχει δοθεί, και ακόμη και αυτές τις μέρες, άνθρωποί του ελέγχουν τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ, ώστε να διαπιστωθεί αν τα στοιχεία συμφωνούν.

Έχει γράψει και πάλι το Thessports, αυτό για το οποίο είναι βέβαιοι άνθρωποι που κινούνται δίπλα στον ομογενή επιχειρηματία. Αν τα χρέη είναι αυτά που του είπαν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Σαββίδης θα πάρει και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.