Θέλει να παίξει ο ΠΑΟΚ

Ήρθε η Δευτέρα, υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ξεκινούσε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο έχει οριστεί για την Κυριακή 23/11, στις 7.30μμ στην Τρίπολη.

Την Παρασκευή ήρθε η αναβολή από την ΕΠΟ, μέσω του μη ορισμού διαιτητών στους αγώνες, ως… διαμαρτυρία για την επιθεση στον Ζωγράφο. Η αναβολή είναι “μέχρι νεωτέρας”, και κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει.

Το βέβαιο είναι πως οι περισσότερες, σχεδόν όλες δηλαδή, αν όχι όλες, θέλουν να παίξουν. Αυτή φυσικά είναι και η επιθυμία του ΠΑΟΚ, που είναι από τις ομάδες που θέλουν να γίνει κανονικά η αγωνιστική το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το θέμα μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο μέσω της Λίγκας, και είναι δεδομένο πως από σήμερα θα ξεκινήσει μία προσπάθεια, για να συντονιστούν οι ομάδες, και να ζητήσει η Λίγκα από την ΕΠΟ να πάρει πίσω την αναβολή και να οριστούν οι διαιτητές για να γίνουν  οι αγώνες κανονικά. Λογικά αύριο, το πολύ μεθαύριο (συνήθως Τετάρτη ορίζονται οι διαιτητές), θα υπάρχει μια σαφής εικόνα για το αν θα γίνει η αγωνιστική ή όχι.

Αν δεν γίνει η αγωνιστική και πάει για την άλλη Κυριακή, για τον ΠΑΟΚ θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, καθώς η αποστολή θα είναι στο Μίνσκ, απ΄ όπου είναι να επιστρέψει την Παρασκευή.

Αναμένεται λοιπόν η πρωτοβουλία της Λίγκας αρχικά, και η αντίδραση της ΕΠΟ στη συνέχεια. Αν και στην Ομοσπονδία αυτές τις μέρες τα έχουν χαμένα γενικώς…