«Πέφτει πολύ κλωτσιά στην Γ’ Εθνική»

Για την νίκη με τα Γιαννιτσά αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον Άρη φέτος οι αντίπαλοι του μίλησε στον Libero Fm ο σκόρερ της νίκης με την Αναγέννηση Γιαννιτσών Νίκος Ατματσίδης.

Για το χθεσινό παιχνίδι μίλησε: «Η νίκη ήταν το ζητούμενο. Βέβαια, δεν κερδίζουμε ακόμα τόσο εύκολα όσο περιμένει ο κόσμος. Αυτό θα το κοιτάξουμε στη συνέχεια, αλλά το ματς ήταν ένα από αυτά που πρέπει να πάρεις για να ανέβεις κατηγορία».

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι τον Άρη: «Για να πω την αλήθεια η τρίτη εθνική μου θυμίζει τη Δ΄ Εθνική όσον αφορά το επίπεδο. Υπάρχουν κάποιες ποιοτικές ομάδες, αλλά η αλήθεια είναι ότι πέφτει πολύ κλωτσιά»

Για πως πρέπει να αντιμετωπιστεί αυτό: «Είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Πρέπει να προετοιμαζόμαστε γι αυτό, πρέπει και εμείς να παίζουμε δυνατά, και να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Οποιοσδήποτε παίκτης κόντρα στον Άρη θέλει να δείξει το κάτι παραπάνω, οπότε όλο αυτό κάνει τους αντιπάλους πιο σκληρούς. Η προβολή κόντρα στον Άρη τους κάνει να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο».

Τέλος για την αλλαγή προπονητή σχολίασε: «Μας έχει βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι, και στο αγωνιστικό έχουμε μια καινούρια φιλοσοφία. Προσωπικά μου έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη. Μακάρι το ταπεραμέντο και η διάθεση που έχει φέρει, να μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στη συνέχεια».