By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Μένει… φεύγοντας
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Α1ΜΠΑΣΚΕΤ

Μένει… φεύγοντας

Τhessports
Last updated: 17/11/2014 18:28
Τhessports
Share
SHARE

Την αποχώρησή του από την προεδρία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Βέβαια το θέμα είναι τυπικό, κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος στην δήλωσή του, παρά το γεγονός ότι οι μετοχές μεταβιβάζονται στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιαννακόπουλου: «Αηδιασμένος από τις προκλητικές κι αντιΠαναθηναϊκές αποφάσεις όλων των αρμοδίων φορέων που τιμωρούν τον μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό σύλλογο στην καλαθοσφαίριση αλλά κι εμένα προσωπικά, σε αντίθεση με την προκλητική αδιαφορία τους προς την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τους κατ’ επανάληψη συκοφάντες διοικούντες της, ενημερώνω ότι για λόγους προστασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ΤΥΠΙΚΑ αποχωρώ κι από τη θέση του Προέδρου αλλά και μεταβιβάζω το σύνολο των μετοχών μου στον επί 25 χρόνια έμπιστό μου και βέρο Παναθηναϊκό, Μάνο Παπαδόπουλο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αποχωρώ ούτε από τον Παναθηναϊκό αλλά ούτε κι από τον χώρο του μπάσκετ. Θα συνεχίσω με το ίδιο πάθος να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον Παναθηναϊκό και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά το Παναθηναϊκό φρόνημα πανηγυρίζοντας κούπες και πρωταθλήματα κάθε καλοκαίρι όπως τα τελευταία 20 χρόνια.

Η τυπική αποχώρησή μου γίνεται καθαρά ώστε να αφαιρέσω το δικαίωμα από τους προαναφερθέντες να εξακολουθήσουν την προσπάθεια εξόντωσης του συλλόγου μας με συνεχείς ποινές οικονομικού περιεχομένου αλλά και τις τιμωρίες αγωνιστικού χαρακτήρα που ετοιμάζουν.

Η προάσπιση των συμφερόντων του Παναθηναϊκού αποτελούσε ανέκαθεν αδιαπραγμάτευτο καθήκον για εμένα και για την οικογένειά μου. Δεν θα επέτρεπα και ούτε θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να πράξει το οτιδήποτε σε βάρος του Παναθηναϊκού.
Μπορεί να μην έχω- στα χαρτιά- τον τίτλο του πρόεδρου αλλά ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι τίτλοι… Όταν ανέλαβα, σε πολύ δύσκολη εποχή και μέσα σε αμφισβήτηση που άγγιζε το όριο της αισχρότητας, θεώρησα εαυτόν «στρατιώτη» του Παναθηναϊκού. Το ίδιο παραμένω και θα είμαι στο μέλλον.

Και κάτι τελευταίο αλλά σημαντικό ουσιαστικό: Να γνωρίζουν όλοι ότι το Σπαρτιάτικο ατσάλι, όσο το χτυπάς τόσο πιο ατρόμητο γίνεται».

Σχετικά άρθρα

Ήττα για τον Άρη στην Αθήνα
Οι διαιτητές του ΑΕΚ – Άρης
Πήρε Μπαζίνα ο ΠΑΟΚ
Ενισχύθηκε με Κουκ ο Ηρακλής
O Παναθηναϊκός έμεινε εκτός…. σπιτιού!
TAGGED:ΓιαννακόπουλοςΠαναθηναϊκός
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Γύρισμα» από Πλεξίδα
Next Article Θέλουν τον Μπάγιεβιτς

Τελευταία νέα

Ξεκίνησε για το τελευταίο ντέρμπι της σεζόν ο ΠΑΟΚ
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
14 May, 2026
Γεωργιανός διαιτητής στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
SUPERLEAGUE ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
14 May, 2026
Άρης: Τα εισιτήρια για το τελευταίο της σεζόν
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
14 May, 2026
Πρώην του ΟΦΗ ζητούν άρση της αδειοδότησης!
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
14 May, 2026
Follow US