Τους βγήκαν… ξινά τα μπουζούκια

Ο φωτογράφος έκαψε πέντε παίκτες της Νίκης Βόλου, οι οποίοι είπαν να περάσουν μια βόλτα από τα μπουζούκια, για να εκμεταλλευτούν το ρεπό τους.

Μια αθώα φωτογραφία, που βγήκαν στο εν λόγω μαγαζί, τους έκαψε καθώς διέρρευσε, αποκάλυψε το ξενύχτι τους και κινδυνεύουν με τιμωρία.

Όπως αποκάλυψε το magnesiasports, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Κέις Λάουξ αλλά και τον Σταμπολζίεφ στα μπουζούκια, ενώ στην παρέα τους φαίνεται πως ήταν και οι Μαχλελής, Γιαννιτσάνης και Μουζακίτης. Οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είπαν να διασκεδάσουν λίγο με αφορμή το γεγονός ότι δεν υπήρχε πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, σήμερα έδωσαν τις απαραίτητες εξηγήσεις προς τη διοίκηση, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, η διασκέδαση κράτησε παραπάνω απ’ ότι κανονικά προβλέπεται στον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

Για το αν θα τιμωρηθούν οι παίκτες είναι κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό από την ΠΑΕ, ενώ χαρακτηριστικό του κλίματος που έχει δημιουργηθεί, είναι ότι στη σημερινή προπόνηση οι πέντε παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.