«Κρατάνε τον ΠΑΟΚ αιώνες πίσω»

Άναψαν τα αίματα στην εκπομπή Derby στο TV Mακεδονία!

Μπάμπης Αποστολίδης, Νίκος Πετρουλάκης και Παναγιώτης Ψωμιάδης στο στούντιο της Θεσσαλονίκης, ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Σαμοθράκης, στο στούντιο της Αθήνα και κάποια στιγμή η ένταση ανέβηκε.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, παρακολουθούσε την εκπομπή και έκανε παρέμβαση, αφενός για να υπερασπιστεί τον ρεπόρτερ του Ολυμπιακού (“είναι ένας και τα βάλατε όλοι μαζί του”, είπε) και αφετέρου να επιτεθεί στον δικηγόρο Μπάμπη Αποστολίδη, και τον δημοσιογράφο και διευθυντή της Arena Press, Νίκο Πετρουλάκη, καθώς δεν συμφωνούσε μ΄ αυτά, που έλεγαν.

“Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι κάτι τέτοιοι κύριοι, που κρατάνε το ΠΑΟΚ αιώνες πίσω. Στο 1980. Με κάτι κυρίους σαν τον Αποστολίδη και τον Πετρουλάκη. Ο Ολυμπιακός έχει 41 πρωταθλήματα και ο ΠΑΟΚ έχει 2. Εμείς θέλουμε ένα πρωτάθλημα με δυνατό ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν αυτοί που βγαίνουν και φωνάζουν στα κανάλια θέλουν δυνατό τον ΠΑΟΚ. Λένε για την Καλαμάτα και κάτι φούρνους, αλλά ο κ. Πετρουλάκης δεν άκουσε για την δίκη Δώνη. Υπήρξε δικαστήριο, γιατί δεν διαβάζετε την δικογραφία; Κάποιο παρανοϊκό βρωμόπαιδο μπορεί να πέταξε ένα γκαζάκι στον φούρνο στην Καλαμάτα. Ποιος είναι ο κύριος Αποστολίδης να μιλάει για πακιστανικά τηλέφωνα και να λέει ότι όλη η βρωμιά είναι στον Πειραιά; Τον Ολυμπιακό τον καμαρώνει όλη η Ευρώπη, ασχοληθείτε με τον μικρόκοσμό σας” είπε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Οι “θιγόμενοι” ξεκίνησαν να απαντούν, τα αίματα άναψαν και τελικώς σταμάτησε η επικοινωνία με τον Κώστα Καραπαπά και συνεχίστηκε η εκπομπή…