Φέρνει ξένο για το ντέρμπι

O ΠΑΟΚ έπιασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, μετά τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής και το Σάββατο ελπίζει να πάρει κεφάλι και να μείνει μόνος πρώτος!

Ο Δικέφαλος υποδέχεται στις 5μμ του Σαββάτου (22/11) τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι των πρωτοπόρων στο PAOK SPORTS ARENA και ο Γιώργος Καλματζίδης περιμένει και ενίσχυση.

“Προσπαθούσε να κλείσουμε έναν ξένο παίκτη, ελπίζουμε μέχρι την Τετάρτη να το έχουμε κάνει, έτσι ώστε να έρθει και να παίξει το Σάββατο” είπε χθες ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ έχασε έναν παίκτη, με την αποχώρηση του Αμερικάνου Λόουσον, και ενόψει Ολυμπιακού, γίνεται προσπάθεια να αντικατασταθεί.

Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ουσιαστικά και το crash test για τον φετινό ΠΑΟΚ, που μετά τις πολύ καλές μεταγραφές του καλοκαιριού (Κουρνέτας, Γκόμεζ κ.α.), ξεκίνησε φέτος τη σεζόν με στόχο το πρωτάθλημα.

“Έχουμε μεγάλες βλέψεις, δεν το κρύβουμε, αλλά προτιμούμε να είμαστε προσγειωμένοι και να προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι. Υπάρχουν πάντα αστάθμητοι παράγοντες που μπορούν να βγάλουν μια ομάδα από την τροχιά της και προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας” είπε ο Ανδρέου, ο οποίος συμπλήρωσε ότι “το Σάββατο περιμένουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο, αλλά πάντα η συμπεριφορά όλων πρέπει να είναι μέσα σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια”.