«Όχι, αλλά… ίσως»

Ο Γιάννης Τοπαλίδης δεν θέλησε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ, που τον ήθελε να δέχτηκε ένα τηλεφώνημα προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να επιστρέψει στην Ομοσπονδία και να δουλέψει σε κάποιο πόστο στην Εθνική ομάδα.

“Όχι, δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση, ούτε καν κρούση. Δεν έγινε καμία επαφή” είπε ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, σε συνέντευξή του στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη”.

Στο ενδεχόμενο να δεχτεί κάποια κρούση, ο Τοπαλίδης επισήμανε πως “αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα έμπαινα στη διαδικασία να το σκεφτώ”.

Όταν ρωτήθηκε για τον Ότο Ρεχάγκελ και το πως δέχτηκε αυτός την ήττα ντροπής από τα Φερόε, είπε ότι ο 77χρονος Γερμανός του τηλεφώνησε το Σάββατο για να μάθει λεπτομέρειες, καθώς ένιωσε έκπληξη όταν έμαθε το αποτέλεσμα.

“Ο Ρεχάγκελ ενδιαφέρεται για την πορεία της Εθνικής, αλλά δε νομίζω ότι θα έρχονταν πάλι, αν του έκαναν ένα τηλέφωνο. Έχει τόσο ωραίες αναμνήσεις από την Εθνική μας, δεν θα ήθελε να τις χαλάσει” είπε ο επί 9 χρόνια στενός συνεργατης του.

Όσο για την κατάσταση στον Άρη;

Ο Τοπαλίδης παραδέχτηκε ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν και πως αν με το καλό η ομάδα ανέβηκε στην Φούτμπολ Λιγκ, θα πρέπει να οργανωθεί σε πιο επαγγελματικές βάσεις. Επισήμανε, πάντως, ότι η ομάδα έχει δυνατότητες και πως στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα γίνουν οι προσθήκες που πρέπει για να πάρει την άνοδο.