Δεν πάει στη Λίγκα ο Σαββίδης

Μέχρι αύριο, το αργότερο την Πέμπτη αναμένεται να γίνει το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στην Λίγκα, όπως πρότεινε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα που προέκυψε εσχάτως και να τεθούν επί τάπητος προτάσεις για να γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ζήτησε να είναι παρόντες σ΄αυτό το συμβούλιο οι ιδιοκτήτες των ομάδων, ωστόσο αν περίμενε και τον Ιβάν Σαββίδη, μάλλον θα απογοητευτεί.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν δείχνει καμία διάθεση να παραβρεθεί σε ένα τέτοιο συμβούλιο, και τουλάχιστο αυτή την εποχή, θα ασχοληθεί προσωπικά με τα θέματα του ποδοσφαίρου και ειδικότερα της Λίγκας.

Ο Σαββίδης τα έχει αφήσει αυτά στα στελέχη της ΠΑΕ και σ΄ αυτό το συμβούλιο, τον ΠΑΟΚ αναμένεται να εκπροσωπήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, μαζί με τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο, ο οποίος ως αντιπρόεδρος του ΑΣ και εκπρόσωπός του στην ΠΑΕ, έχει δικαίωμα ψήφου για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά το θέμα της αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου, προς το παρόν ισχύει η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον μη ορισμό διαιτητών, κάτι που οδηγήσει στην αναβολή, ωστόσο η Λίγκα έχει ορίσει κανονικά την αγωνιστική, και υπάρχει η πεποίθηση ότι η Ομοσπονδία θα κάνει πίσω, θα ορίσει διαιτητές και οι αγώνες θα γίνουν κανονικά.

Ενδεχόμενη αναβολή θα δημιουργήσει επιπρόσθετα προβλήματα, κυρίως στην ΕΠΟ, που στο τέλος δεν θα βρίσκει ημερομηνίες για να ορίσει τους αγώνες Κυπέλλου.