«Αν δεν μπορούμε ας το κλείσουμε…»

Την άποψη πως αν δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους τα μέλη της Super League είναι προτιμότερο να σταματήσει να υφίσταται ο συνεταιρισμός, εξέφρασε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, με δηλώσεις του στον Sentra 103,3

Αναφορικά με το ενδεχόμενο μη διεξαγωγής της προσεχούς αγωνιστικής, ο Γιώργος Σπανός τόνισε πως «έχω μιλήσει με τον πρόεδρο της Super League, τον κ. Αγραφιώτη αλλά και με προέδρους άλλων ομάδων και επιθυμία όλων είναι να διεξαχθεί κανονικά η αγωνιστική. Η τελική ετυμηγορία θα είναι της ΕΠΟ. Περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει η Ομοσπονδία. Δεν έχουμε ενημερωθεί για κάτι παραπάνω».

Σύμφωνα με τον Γιώργο Σπανό, «επιβάλλεται να καθίσουμε όλοι σε ένα τραπέζι και να βρούμε λύσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να καθίσουν σε ένα τραπέζι Σαββίδης, Μελισσανίδης, Μαρινάκης, Αλαφούζος, Σπανός, Καϋμενάκης, Πανόπουλος, όλοι οι πρόεδροι των ομάδων για να βρούμε λύσεις. Όλους όσους βάζουμε χρήματα σε ομάδες κι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, μας πειράζουν κάποια πράγματα. Στην Ελλάδα καλώς ή κακώς οι μεγάλες ομάδες που έχουν τους περισσότερους οπαδούς δυσκολεύονται να συνεννοηθούν. Επιβάλλεται αυτή τη στιγμή να βρούμε μια κοινή πορεία διότι το πράγμα έχει φτάσει σε οριακό σημείο και τείνουμε εμείς οι παράγοντες να απαξιώσουμε το προϊόν. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και η Πολιτεία, και οι Δημοσιογράφοι. Πρέπει να βρούμε όλοι μαζί κάποιες λύσεις για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο».

Σύμφωνα με τον «ισχυρό άνδρα» της Περιστεριώτικης ΠΑΕ, «είναι η ώρα να κοιταχτούμε όλοι στα μάτια και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Αν καθίσουν όλοι μαζί και συζητήσουν, μπορούν να βρουν ένα μίνιμουμ συνεννόησης. Γι’ αυτό το καλοκαίρι αποφασίσαμε να φέρουμε αρχιδιαιτητή, αν κι εγώ ήμουν αντίθετος. Δηλαδή δεν υπήρχε ένας Έλληνας παράγοντας για να μας λύσει τα προβλήματα; Τρεις μήνες μετά πρέπει να δούμε αν αυτή η λύση έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, διότι η καχυποψία για τη διαιτησία συνεχίζεται! Το θέμα είναι να μην υπάρχει καχυποψία. Αν δεν μπορούμε να βρούμε σημείο επαφής, ας κλείσουμε τον συνεταιρισμό. Αν δεν μπορούμε να πούμε πως πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα, δεν έχει νόημα να συνεχίζει να υφίσταται ο συνεταιρισμός».